top of page

Esoteeriretriitti & Kvanttijooga

Kvanttijooga avustaa meitä ymmärtämään kehon fyysiset ääriviivat ja kireydet, joita asanoilla sitten avataan ja kirkastetaan. Kun keho aktivoi hermoston, vapautuu jännityksistä ja elämän siihen jättämistä jäljistä, mahdollistaa se uutta maaperää ja kasvualustaa vastaanottamaan esoteeriterapian kvantteineen

Vapauttava KVANTTIJOOGA kutsuu totuuteen 

On aika astua kohti uutta aikakautta. On aika palata kotiin, siihen syvään ja totuudelliseen kokemukseen siitä Kuka Sinä todella olet. Pystyäkseen vapautumaan haitallisista juurisyistä ja niistä johtuvista oireista, tulee ihmisen vapautua eri kerrostumista ja koodeista, jotka usein vääristävät minuuttamme.

Näitä kerroksia kutsutaan epigeneettisiksi kerrostumiksi ja niitä kertyy runsain määrin nykymaailmassa jo pelkästään elämällä tavallista arkea.

Muun muassa prosessoitu ruoka, ympäristömyrkyt sekä säteily, sotkevat luontaista taajuuttamme. Kerrostumat rakentavat valheellista identiteettiä, sillä solu ei pääse uudistumaan terveellä tavalla kaiken kertymän alla – ja näin syntyvät oirehdinnat. Esoteeriterapian avulla solu päästää irti kerrostumista ja virheellisistä koodeista. Se vapautuu sille kuulumattomasta painolastista, uskomuksista ja sielun kokemuksista ja on valmis totuuteen ja ykseyden tilaan.  

On tärkeää tunnistaa ja tuntea omat keholliset rajat, tietää mistä alkaa ja mihin päättyy. Se on hyvin merkityksellistä oman henkisen kasvun vuoksi. Maadoittuminen ja omat juuret, kuin myös kehollisten kireyksien, tietynlaisten esteiden purkaminen ennen esoteerihoitoa. Tässä jooga astuu kuvaan. Se auttaa ja avustaa sinua kohti syvää läsnäoloa itsesi kanssa. Se vapauttaa sinut ja kuljettaa sinua kohti sydämen taajuutta. 

"Karma ja kerrostumat pitävät sinut kiinni menneisyydessä sekä vanhassa maailmassa. Vapautumalla niistä, voit viimein elää ilman oireita ja niitä aiheuttavia juurisyitä. Onnellisena ja tasapainossa."

Teresa Sepponen

Esoteeriretriitti & Kvanttijooga

Tapahtuma alkaa noin tunnin kestävällä valmennus osuudella, jossa Teresa ja Sanna avaavat tulevan hoidon teemoja, sekä asioita, joita sinun on hyvä tietää kirjoittaaksesi seuraavan jakson omaan tietoisuuden tarinaasi. Saat välineitä siihen, miten voit auttaa omaa elämänpolkuasi ja henkistä etenemistäsi. Millä seikoilla tukit matkaasi ja miten saat tarvittavaa tilaa itseesi solutasolle asti. Kokonaisuudessa huomioidaan solumuistin (epigenetiikka), ravinnon, joogan kuin myös esoteeriterapian merkitys alkavan siirtymän osa-alueina. Ei siis riitä, että hoidetaan vain yhtä osaa sinussa. Seuravaan askeleeseen tarvitaan sekä kehollinen, että henkinen ymmärrys.

 

Valmennuksen jälkeen pääsemme aloittamaan itse hoidon. Sannan ohjaama, hyvin vapauttava ja kehoa monin tavoin avaava jooga lempeästi ravistelee kehomieltäsi. Se vapauttaa vanhoista kahleista ja taakoista, sekä valmistelee maaperää vastaanottamaan uuden, upean kvantitetun rakkaudenenergian jonka Teresa esoteeriterapian avulla sinuun laskeuttaa. Jokainen voi nimetä 1-2 aihetta, joita haluaa omassa esoteeriterapiassa käsiteltävän. Ne voivat olla mitä vain sinulle juuri silloin tärkeitä aiheita; oma polku, johdatukseen, elämäntilanteeseen, parisuhteeseen, terveyteen, oireeseen yms. liittyviä asioita. Tämän retriitin esoteeriterapia on lyhyt, mutta tehokas.

 

Joogan jälkeen saat lipua lempeyden tilaan, pötköttämään lämpöisen viltin alle omalle joogamatollesi. Teresa kanavoi tarvittavan hoitotiimisi paikalle ja sinut kvantitetaan, eli täytetään korkeimmalla ja puhtaimmalla kirkkaudella, valolla ja rakkaudella.

Seuraavat 3h retriitit:

Veikkola to 29.2.2024 klo 18.00. Pääset varaamaan paikkasi TÄSTÄ.

Shanti, Helsinki ti 19.3.2024 klo 18.00. Pääset varaamaan paikkasi TÄSTÄ.

Esoteeriretriitti & Kvanttijooga
Joogakoulu Shanti, Helsinki 20-21.1.2024

Tervetuloa kanssamme nauttimaan kahden päivän päiväretriitistä ihastuttavaan joogakoulu Shantiin Helsingin Töölöön.

Tässä päivämuotoisessa retriitissä me valmistelemme polkusi kohti kotiin paluuta. Tämä retriitti on sinulle, joka olet kiinnostunut henkisyydestä. Sinulle, joka haluat edetä henkisellä polullasi sydäntietoisuudesta kohti ykseyttä. Olet valmiina palaamaan kotiin.

Lisätietoa retriitistä TÄSTÄ.

Maarit K. | Espoo

"Kvanttijooga - Huikea kokemus suosittelen.  Henkisesti ylentävä ja fyysisesti avaava kokemus. Ohjaajan kaunis ääni kuuluu johdatuksessa. Ja lopuksi vielä esoteeri parantajan hoito. Upea kokonaisuus. Tätä lisää."

Maria S. | Helsinki

"Minusta oli jo jonkin aikaa tuntunut kuin olisi tiukka vanne rinnan ympärillä. Se tuntui raskaalta. Kvanttijoogan jälkeen se tunne oli poissa ja tilalla oli iloa, valoa ja rauhaa."
Teresan ja Sannan avulla uuteen aikaan

Hoidossa Sannan syvästi avaavat ja kehoa hoitava jooga valmistelee sinut vastaanottamaan Teresan tekemän esoteeriterapian. Saat laajasti tietoa mm. ravinnon merkityksestä henkisessä kasvussa, joogan, hengitysharjoitusten ja meditaation antamasta tuesta, sekä kehon ja mielen yhteenpunoutumisesta, astumisesta uuteen aikaan. Ei siis riitä, että hoidat vain yhtä osaa itsessäsi. Uuteen aikaan astumiseen tarvitset sekä kehollisen, että henkisen hoidon, jonka avaimet me sinulle hoidossa ojennamme.

Joogasta vapautunut tila täytetään kirkkaimmalla valolla, kvanteilla eli rakkaudella. Näiden erityislaatuisten hoitojen ja hetkien jälkeen olet valmiina loistamaan omaa kirkkauttasi.

Kvanttijooga-22.8.2023-7936.jpg

Teresa Sepponen

Esoteeriterapian kehittäjä on Teresa Sepponen, joka on koulutukseltaan plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, jolla on syvällinen, vuosien varrella kehittynyt funktionaalisen ja holistisen terveyskäsityksen tietämys ja taito. Laajan osaamisensa pohjalta hän kehitti ja perusti Method Pisara®- konseptin vuonna 2014. 

Syvennyttyään lisää ihmisen fysiologiaan, epigenetiikkaan ja henkiseen hyvinvointiin Teresa oivalsi, että pitkäaikaisia tuloksia saavutetaan vain, jos myös oireiden taustalla olevat syyt tunnistetaan ja ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Näin oman elämänpolun kautta saavutettujen vihkimysten ansiosta Teresalle avautui voima kanavoida parantavaa energiaa. Tämä kaunis tehtävä, tietotaito ja osaaminen, joka hänen kauttaan välittyy, konkretisoitui palvelukokonseptiksi, jota kutsutaan nimellä esoteeriterapia. 

Tällä hetkellä Teresa työskentelee perustamassaan Method Pisara® -yrityksessä, sekä esoteeriterapian parissa. Teresa tekee esoteeriterapiaa asiakkaille, mutta hän avustaa myös universaaleissa asioissa, kun saa kutsumuksen toimittaa apua myös globaaleihin aiheisiin, kuten, maapallon energeettisten raskaiden kerrostumien purkamiseen. Uusi aika tuo mukanaan haasteen aivan jokaiselle. Uuteen aikaan siirryttäessä myös energiaa kanavoivat valontyöntekijät haastetaan kohottamaan värähtelytaajuuttaan sekä muuttamaan tapojamme. Tässä muutostyössä Teresa on huolehtinut omasta taajuuden kohottamisestaan työskentelemällä omien kerrostumiensa kanssa ja vapautuen niistä. Mitä vahvempi taajuuksien kanssa työskentely on, sitä selkeämpi on myös vastuu.

Teresa tuntee suuren vastuunsa ja tietää, miten työskennellä rakkaudesta, sydämestään käsin. 

Kvanttijooga-22.8.2023-7818-6.jpg

Sanna Luther

Sanna Luther on joogaopettaja, meditaatio-, ja rentoutusohjaaja, energiahoitaja ja toinen Kvanttijoogan kehittäjistä. Sannan isoin oppikoulu on ollut elämä, vuodet äitinä viidelle lapselle. Kaikki eletty ja koettu on punonut syvän ymmärryksen ihmiskehosta ja mielestä.

Sanna on koulutukseltaan Personal Trainer ja omaa hyvän käsityksen ihmisen anatomiasta ja kehon käyttäytymisestä. Sannan mielenkiinto ihmiskehon lisäksi ihmismieleen ajoi hänet joogan maailmaan joka vei mennessään. Joogan oheen Sanna on opiskellut äänimalja-, sekä energiahoitajaksi ja tekee sekä hoitoja, että ohjaa joogaa kotistudiollaan Veikkolassa. 

Joogassa Sannaa puhuttelee sekä kehon, että mielen yhteen punoutuminen. Miten jooga sekä vapauttaa, että vahvistaa, kirkastaa sen kauneimman ja luovuttaa avaimia kohdata elämän eri hetket. 

Sanna on valotyöntekijä joka syventää omaa henkistä polkuaan meditoimalla, joogaamalla, vapautumalla omista kerrostumista, sekä pyytämällä ohjausta ja viisautta omilta auttajiltaan. Missiona Sannalla on levittää universaalia rakkautta ja valoa ympärilleen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tälle aktiiviselle 45- vuotiaalle naiselle elämänehto, tapa olla ja hengittää.

Kvantti jooga logo
bottom of page