top of page

Hoitokokemuksia

Terhi Elo, Emilin äiti

13-vuotias poikani sairastui Long Covidiin ja joutui väsymyksen ym. oireiden vuoksi olemaan pois koulusta seitsemän kuukautta. Emil sai monenlaisia täydentäviä hoitoja, mm. homeopatiaa, akupunktiota ja ravintohoitoa, joilla kaikilla oli tärkeä merkitys parantumisessa. Teresan antama esoteerihoito tuli mukaan noin viiden kuukauden sairastamisen jälkeen ja tämän hoidon vaikutus oli merkittävä parantumisessa. 


Hoidon jälkeisinä päivinä Emilin väsymys aluksi lisääntyi voimakkaasti ja kehossa todella alkoi tapahtua muutoksia. Noin kolmantena päivänä hoidon jälkeen Emil oli aina selkeästi jaksavampi. Emil sai Teresan hoitoa yhteensä neljä kertaa ja kaksi kuukautta hoitojen aloittamisesta Emil palasi kouluun ja pikku hiljaa myös rakkaan jalkapallon pariin.


Teresan antama hoito auttoi Emiliä paitsi solutasolla parantumaan, niin myös löytämään yhteyden omaan itseen, omaan henkiseen voimaan. Minusta tuntui, että Teresa avasi sairauden lukon ja Emil löysi itsestään voiman avata tuon sairauden oven. Hoito käynnisti parantumisen kokonaisvaltaisesti: fyysisellä, henkisellä ja mielen tasolla.


Olen niin kiitollinen ja helpottunut, että poikani parani täysin ja lisäksi sai kosketuksen omaan henkiseen voimaansa. Voimme itse vaikuttaa omaan energiaamme täysin, mutta joskus on tilanteita, jossa tarvitsemme myös Teresan kaltaisten ammattilaisten apua päästäksemme takaisin kosketuksiin omaan voimaamme.


Kiitos Teresa.

Hoitokokemuksia

Catarina, Henkisen hyvinvoinnin konsultti

Halusin mennä Teresan hoitoon koska tiesin, että hän yhdistää hoidoissaan sekä lääketieteellistä osaamista että hyvin laajalle vietyä henkistä tietämystä. Ennen esoteeriterapiaa, oloni oli outo ja tuntui siltä että keho ja henki ei ollut "samassa paketissa". Saatuani kaukohoidon, oloni oli taas hyvä ja tasapainoinen jo heti seuraavana päivänä .

Hoitokokemuksia

Sanna Luther, Joogaopettaja, Energiahoitaja 

Pian 18 vuotta täyttävä tyttäremme sairastui alkuvuodesta Long Covidiin, joka vei häneltä kokonaan kävelykyvyn. Tytön päätä särki miltei tauotta, hän pyörtyili ja voi erittäin huonosti. Käytimme tyttöä alusta alkaen mm. osteopaatilla, homeopaatilla, akupunktiossa, mutta sitten kuulin ystävättäreltäni Teresan hoidosta ja päätimme kokeilla myös sitä.

 

Ensimmäisten hoitokertojen jälkeen kunto saattoi jopa vähän hetkellisesti huonontua, mutta Teresan tekemien kaukohoitojen ansiosta tyttö kävelee nyt vain yhden kepin kanssa ja on pystynyt jatkamaan opintojaan lukiossa. Hoidot jatkuvat ja luotamme täysin siihen, että tyttö tästä paranee. 

 

Hoidot ovat avanneet tytölle oven myös henkiseen polkuun. Hän on silminnähden kasvanut ihmisenä, oivaltanut jotain uutta ja upeaa. Emme voisi olla kiitollisempia avusta, jonka olemme Teresalta saaneet ❤️

Hoitokokemuksia

Erica Flinck, Yrittäjä, Coach

Tutustuin Teresan hoitoihin Pisaran asiakkaana, ja kun kuulin Esoteerihoitokonseptista, halusin heti kokeilla sitä. Pidän yleensä enemmän hoidoista paikan päällä, kuin kaukohoitona tehtynä, mutta tämän hoidon kohdalla, olen sitä mieltä että hoito toimii yhtä hyvin kummin vaan.

 

Hoito on miellyttävän rentouttava, ja sen aikana nukahtaa helposti. Teresa on rauhallinen, asiallinen ja luottamustaherättävä, ja hänen hoitaessa on turvallinen ja hyvä olla.

 

Esoteeriterapia voi hoitaa sekä kehon että sielun eri epätasapainotiloja, ja onkin erinomainen lisä "tavallisiin" hoitoihin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

Ota yhteyttä

Tahdotko keskustella ennen ajanvarausta? Ensikontaktoinnit tapahtuvat sähköpostitse. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja askel kohti paranemista.

bottom of page